Weekend i Göteborg

Stefanie och jag har haft en supertrevlig helg i Göteborg. Vi sov hos pappa och hans tjej när vi var där. Det var helt ok. God mat och trevligt sällskap. I fredags var vi på nån fin restaurang med stora kristallkronor o taket. Flott värre. Där avnjöt vi en god middag innan vi åkte hem till pappa och Irene. Lite shopping han vi med på lördagen innan Steffie skulle iväg på sin reunion med STS. När hon var där gick jag och Irene på bio och såg Mamma MIa.
Söndagen han vi inte med så mycket annat än en god lunch innan vi skulle åka hem.
 Superstora illgröna cocosbollar.
 Steffie lirar "luftgitarr" med statyn.
 Snyggaste tjejen på hela återträffen.
 Dessa ABBA siluetter är gjorda av blommor. Jag tyckte dom var lite häftiga.
:0)


2 månader kvar till julafton

Gissa vad, idag är det exakt 2 månader kvar till julafton. Visst är det väll härligt? Jag bara älskar julen och allt därtill. Speciellt självaste julafton hemma hos min bästaste faster med familj. Det finns nog ingen bättre (inte vad jag vet) julafton än där. Det är så mysig stämning, ja man känner verkligen att det är jul. Jag undrar vad hon har för hemligt recept för att få julen så bra.
Jag vet vad jag vill ha i julklapp...om det är nån som är intresserad. Tihi! (en kaffebryggare i rostfritt, rosa raggsockor, fårskinnstofflor och ett par nya jeans) Jag hinner säkert komma på mer innan jul.
Nog om julen. Nu måste jag verkligen packa klart så jag inte glömmer något. Det vore ju illa.
:0)

Göteborg here we come

Jag har en sjuk sambo så det känns inte alls bra att åka iväg just nu, men, men. Hoppas han kryar på sig så att han orkar med killarna i helgen.
Som tur är så har vi världens bästaste Angelica som finns hemma om det skulle krisa sig. Tack vännen för att du finns.
Nu ska jag fixa mig lite kaffe och packa det sista innan jag sticker. Ha en bra helg alla mina vänner för det ska jag ha.
Ps Förhoppningsvis kommer det nån lattjio liten bild på mig och min nya friss efter helgen. Om jag känner min dotter rätt så är hon en riktigt paparazzi. Ds.
:0)


Ny friss.

Idag har jag varit hos frissan och skaffat mig en helt ny frisyr. Jag är riktigt nöjd faktiskt. Eftersom jag har tenta i morgon kunde jag inte sitta och njuta till fullo hos frissan. Jag hade nämligen med mig mitt plugg så jag satt där och pluggade och blev snygg samtidigt. Inte så illa.
Har varit och köpt nya skor till Philip idag.  Typ denna modell, men med kardborreband istället för skosnöre.
Hans gamla var helt trasiga framtill. Sulan hade lossnat och dom läckte vatten.
Nu ska jag ta och plugga lite till innan jag går och lägger mig. Vill verkligen klara den här tentan. Ska bli så skönt när den är klar så att tentaångesten släpper.
:0)


Nu är helgen över.

Här sitter jag just nu i min sköna soffa och har min bästaste sambo bredvid mig och vi bara slappar, laddar batterierna inför veckan som kommer. För min del är det skola och omtenta som gäller. Hoppas jag lyckas denna gång.
På fredag åker jag och Steffie till Göteborg och hälsar på morfar och så ska Steffie på återträff med dom som hon var på språkresan med. Det ska bli skönt att komma iväg på en liten minisemester, men jag kommer att sakna mina killar så mycket.
Idag har jag och killarna varit hemma och haft en skön söndag med allt vad det innebär. Philip har varit på innebandyträning och jag och Jonathan var hemma och städa och tvätta lite. Jag har även hunnit med att plugga lite. Henke har jobbat så dethar inte blivit så mycket plugg som jag skulle vilja/behöva.
Nu ska jag nog gå och krama kudden för jag ska upp tidigt imorgon. Det är skola som gäller.
:0)

Äntligen fredag

Idag har jag varit på Ikea med Angelica. Tänk vad tiden går fort när man går där. Jag köpte en matta till Jonathans rum, blommor till köksfönstret, en lampa till köksfönstret och lite annat småkrafs.
När vi var på väg hem kom jag på att jag hade inga hemnycklar och Henke jobbade så vi var tvungna att åka ner till Henke på jobbet och hämta nycklarna och sen hade jag tänkt att plocka upp Jonathan från dagmamman på vägen hem, men Henke hade glömt att lämna vagnen så jag var tvungen att åka hem först och hämta vagnen innan jag kunde hämta Jonathan.
Väll hemma efter att även ha hämtat Philip på fritids var det bus, lek och full fart på kidzen medans jag fixade lite och sen lagade mat.
Har pratat med Camilla för ett tag sen och vi pratade om att hon ska komma till Sverige nån gång innan jul. Det ska bli så himla kul. Jag bara längtar. Vi har inte setts på hur länge som helst.
Nu ska jag ha lite fredagsmys med Philip.
:0)

Coolaste movesen.


Sötaste skruttan Zoe visar sina moves. (Min vän Camillas dotter.)
:0)

Veckan som gått.

Har varit lite slarvig med uppdateringarna här, men här kommer en liten resume av veckan som varit. I allafall lite av det som hänt.
Måndag: Var hemma och pluggade och sen åkte vi till Intersport där jag köpte mig en varm och skön fleecetröja.
Tisdag: Först var jag i skolan och sen mötte jag upp Henke och Jonathan i Eskilstuna för vi skulle till hörcentralen med Jonathan och kika så att rören satt kvar i öronen och det gjorde dom. Sen kom Jonathans faster Hanna och hälsade på.
Onsdag: Plugg, plugg, plugg.
Torsdag: Var på vårdcentralen med Jonathan för han har nu hostat i flera veckor, men där får man ju ingen hjälp. Det ända dom säger är att det är så det ska vara. Dom bygger upp sitt imunförsvar.
Fredag: Jag fixa och dona lite här hemma och sen åkte jag ner och mötte Steffie vid tåget.
Lördag: Marknad i Strängnäs. Vi var nere ett tag och shoppade lite brända mandlar och två palestinasjalar.
Söndag: En skön slappar söndag. Philip har varit iväg på innebandyträning. På eftermiddagen skjutsade vi Steffie till tåget och sen åkte jag, Henke och Jonathan till Eskilstuna och hälsade på min kursare Elin och hennes sambo. Det var trevligt att sitta i deras "stora" (23 kvm) lya och mumsa bullar och dricka kaffe medans Jonathan var både här och där.
 Så här glad blir Jonathan när hans syster är här.
 Steffie har fixat mig en "fjortisfriss".
:0)

Ett bra citat.

"Jag tog den minsta och skyfflade iväg honom"
Kriminologen Leif G W Persson berättar om hur han ingripit i ett slagsmäl i Gbg. Så klockrent citat. :0)

Jag gillar verkligen denna mannen och hans kommentarer/citat. Han känns så förvirrad och borta samtidigt som han är så otroligt skärpt och kunnig inom sitt område. Han vet vad han pratar om. Jag skulle kunna ge vad som helst för att få honom som föreläsare.
:0)

RSS 2.0