Uppdateringar

Lite uppdatering om vad som hänt på sistone.
Jonathan börjar nu bli kvitt sina vattkoppor så på måndag ska han efter 2 veckor hemma äntligen få gå till dagmamman. Jag själv har fullt upp i skolan och med alla julklappsinköp så det finns inte så mycket tid över för bloggande.
Min bästaste Camilla har varit här och hälsat på. Det var kanontrevligt synd bara att tiden gick så fort.
Så vad har jag gjort sen sist? En hel del, men allt orkar jag inte berätta, Jag har bla varit i Stockholöm med Angelica vilket var hur kul som helst. Länge sen jag skrattade så mycket.
Har även varit på utvecklingssamtal med Philip och det gick jättebra.
Idag ska jag och kidzen baka lussebullar och dekorera pepparkakor med glacyr. Vi skulle ha åkt in till Eskilstuna för att köpa en jacka åt Stefanie, men det tar vi i morgon istället.
Trevlig helg!
:0)

Full fart.

Tänk vad helgerna går fort. Speciellt när man har saker att göra. Ifredags var jaag i skolan och sen mötte Henke och kidzen upp mig i Eskilstuna för vi skulle åka och köpa overall och vinterpjuck till Jonathan. Vi passade även på att storhandla. Boring!
I lördags hade Philip Indiendag i skolan så vi var där mellan 10-12. Philips skola är "vänskola" med en skola i Indien och vart 3:e år har Philips skola denna Indiendag då dom samlar in pengar som dom skickar till sin skola i Indien. Barnen tycker att det är jättekul att få "jobba" och hjälpa till. På kvällen var det disco som gällde så Philip duschade, fixade håret och tog på sig sin nystrukna skjorta och så bar det av till discot. Han och hans kompisar hade haft jätteskoj.
Idag har varit en seg dag för det har inte blivit så mycket sömn i natt för Jonathan har fått vattkoppor. Han kliar och kliar, men han har ingen feber som tur e. Philip har varit på innebandyträning. Idag fick dom sina snygga lagdräkter.
Snart dax att sova för jag ska till skolan imorgon.
:0)


Jonathan har fått post

Idag fick Jonathan ett brev utan avsändare och vi vart ju alla väldigt nyfikna vem det kunde vara ifrån. Jonathan fick öppna sitt brev själv och det tog en liten stund. Han ville nog hålla oss på sträckbänken. Tillslut fick han upp det och det var från hans faster Hanna. Hon hade skickat en jättefin bild på Jonathan och ett kort där hon skrev ett par rader. Tack, tack från Jonathan.
 Spännande det här.    Man ska inte stressa.
 Ett fint litet kort.   Titta, det e ju jag.
:0)

Nån som har en handbok?

Det råder allmän förvirring i min lilla skalle. Jag skulle vilja ha en handbok över hur människor fungerar. Även om jag nu läser till beteendevetare så har jag inte den blekaste aning alla gånger om vad som rör sig i folks hjärnor. I vissa fall skulle jag vilja veta, det vore väldigt intressant för då vet man hur man ska förbehålla sig till dessa människor.
Det skulle finnas nån form av manual som man kunde kika i eller ett facit där alla svaren står.
Jag vet att alla funkar olika, tänker olika och har olika värderingar, men är det inte så att nån stans inom oss är vi ändå lika på nått sätt? Hmmmmm!
:0)

En härlig helg och intensivt pluggande fram till jul.

I fredags hade jag besök av min barndomskamrat Malin och hennes söta lilla son Simon. Det var väldigt trevligt att ha dom här. Vi käkade lunch, snackade skit och tog en promenad och hämtade Jonathan.
I lördags var vi hos Henriks farfar och farmor och hälsade på. Som ni alla vet så har pensionärer en hel del prydnadsgrejer, blommor och annat som inte är barnvänligt överallt så vi hade ett fasligt skägg med att kolla Jonathan när han for fram på upptäcksfärd bland allt, men vi hade det väldigt trevligt och Jonathan gosade med Henkes farmor och satt i farfarns knä och käkade bulle samtidigt som han delade mazarin med honom.
I söndags var Henke och Philip i Globen och tittade på Monster Jam. Philip tyckte så mycket om det att han ville åka nästa år igen. Medans dom var borta passade jag och Jonathan på att tvätta och fixa lite hemma. Sen tog vi en promenad till Helene och kidzen.
Idag har jag varit i skolan. Vi har börjat med statistik så nu är det chi2, produktmomentkorrelationskoeffisienten och annat skoj som gäller. Det är kul bara man fattar hur allt funkar och att man kan alla de märkliga symbolerna för dom har visst glömt siffror nu för tiden. :0) Ska även börja skriva på min B-uppsats denna vecka så nu kommer jag ha fullt upp fram till jul så det kanske inte blir så mycket bloggande, men jag ska göra mitt bästa med att hålla er så uppdaterade om mitt spännande (asg) liv som möjligt.
:0)

Jonathans hektiska dagar.

Jag kan lova att Jonathan just nu håller oss i trim här hemma. Han gör den ena galenskapen efter den andra.
 Fin utsikt här.   Jag har nog fastnat här under bordet.
 Undrar hur högt jag kan komma??   Tror ni jag kan komma över här?

Det här är endast en liten del av vad han hittar på om dagarna. Härom dagen hittade Henke honom ståendes på fönsterbrädan i sitt rum, en annan dag hittade jag honom när han var på väg att klättra upp mot tv:n. Han är verkligen överallt. När han är vaken är det inte en lugn stund här hemma. Jag undrar vem han har fått sin energi ifrån?
:0)

Halloween

I lördags hade vi familjen Hagenborg här på lite halloweenfest. Det vart riktigt lyckat och trevligt.
 Läskiga snubbar.   Knäckehäxorna regerar.
 Visst blir man lite rädd??
 Vi matchar varandra ganska bra eller??
 Morotskaka med "blod" på.
Senare på kvällen svirade jag och Angelica om och begav oss till BK.
 :0)

Partytrick

Mentos och cola light. Vad händer om man stoppar in en Mentos i munnen och sen dricker cola light på en gång efteråt? Prova själva så får ni se. Kanske kan bli ett litet partytrick, vad vet jag.... :0)
Jag har inte provat det själv, men rekomenderar att man gör det utomhus eller så, görs på egen risk.
:0)

RSS 2.0