Full fart.

Tänk vad helgerna går fort. Speciellt när man har saker att göra. Ifredags var jaag i skolan och sen mötte Henke och kidzen upp mig i Eskilstuna för vi skulle åka och köpa overall och vinterpjuck till Jonathan. Vi passade även på att storhandla. Boring!
I lördags hade Philip Indiendag i skolan så vi var där mellan 10-12. Philips skola är "vänskola" med en skola i Indien och vart 3:e år har Philips skola denna Indiendag då dom samlar in pengar som dom skickar till sin skola i Indien. Barnen tycker att det är jättekul att få "jobba" och hjälpa till. På kvällen var det disco som gällde så Philip duschade, fixade håret och tog på sig sin nystrukna skjorta och så bar det av till discot. Han och hans kompisar hade haft jätteskoj.
Idag har varit en seg dag för det har inte blivit så mycket sömn i natt för Jonathan har fått vattkoppor. Han kliar och kliar, men han har ingen feber som tur e. Philip har varit på innebandyträning. Idag fick dom sina snygga lagdräkter.
Snart dax att sova för jag ska till skolan imorgon.
:0)


Kommentarer
Postat av: Hanna

Stackars Jonathan som har fått vattkoppor (för övrigt så jobbar jag ju i butiken Chickenpox som betyder just vattkoppor). Kul att Philip varit ute på partaj också!

2008-11-16 @ 23:13:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0