Gott nytt år!

Gott nytt år alla mina vänner!

:0)

Sis på stan

I lördags var jag, Angelica och hennes syster (min oxå) Wirre ute och gjorde stan osäker. Vi hade hur kul som helst. det måste vi snart göra om igen.
 Tre partyglada tjejer.
.0)


Härliga jul

Igår var det julafton och den tillbringade vi i Nykvarn hos min faster och farbror. Alla kidzen var så fint klädda när vi åkte, men lagom till vi kom fram så hade den minsta av dom gjort ner sig så skjorta och allt åkte av. Han var fin en stund iallafall. Som varje jul så är det helt underbart härligt att vara där. Vi åt gott, öppnade en hel del paket, fikade, kollade på Kalle och hade kanontrevligt. Tyvär slutade det hela mindre trevligt. Stefanie blev kräksjuk på natten när vi kom hem och min kusin Maria ligger kräksjuk idag. Krya på er! Tack min bästaste faster och farbror för en stämningsfull jul. Längtar redan tills nästa år. :0)
 Jag och Jonathan.    Finaste faster och Jonathan.   
 Nån som är hungrig.    Kalle Anka dax.
 Julklappsöppning.   Sötaste syskonen.
:0)

Dj Jonathan

Tror ni min son har några framtidsutsikter för att bli Dj? Vem vet, han kanske går i sin fasters fotspår.
 En Dj måste veta vart allt ska vara....
 Dj Jonathan
:0)


Lördagkväll i Tälje.

Igår hade jag och Henke ordnat barnvakt så vi skulle få lite kvalitytime med varandra. Kvällen började med att vi åkte till Södertälje och kollade på hockey. SSK-Frölunda. Matchen slutade inte bra för SSK. Sen tog vi bussen till stan och gick och åt en mysig middag på Texas steakhouse. Kanongod mat och väldigt trevligt hade vi där. Sen gick vi till Stanleys och avnjöt ett par goda drinkar/öl. Vi hade tidigare under kvällen pratat med min kusin Kalle som ville att vi skulle komma på fest så det beslöt vi oss för att göra. Det var en hur kul fest som helst. Väldigt trevliga och sociala människor. Och dom trodde tillråga på allt att jag var nånstans mellan 23-26 år. Tack, tack!
Senare på kvällen var vi ett par stycken som gick till O`lerys. Även där var det väldigt trevligt. Där slutade våran kväll för vi blev väldigt trötta så vi åkte hem. Hmmm, undrar om vi börjar bli för gamla för en natt på stan? :0)
Summan av kardemumman så hade jag och Henke en helt fantastiskt underbar, trevlig och skitskojig kväll.
1000 tack fam. Hagenborg för att ni ville vara barnvakt åt Jonathan. Ni är guld värda.
:0)

Grattis min älskling!

 


Idag fyller världens bästa sambo 34 år. Grattis min älskling.
Love you!

Lite bilder.

Har inte varit så duktig på att lägga ut bilder på sistone, men här kommer några stycken från det vi har roat oss kungligt med den senaste tiden.
 Stackars liten med vattkoppor.  
 Camilla och Jonathan leker på Jonathans rum.
 Choklad A som jag fått av Camilla. Kommer inte riktigt ihåg varför, men det är något man gör i Holland. Snälla Camilla, berätta varför man ger bort en chokladbokstav.
 Kidzen dekorerar pepparkakor.  Resultatet.
 Lussebullebak.
:0)

RSS 2.0