Kvällsfika

Har precis avslutat lite kvällsfika och var bara tvungen att visa hur söt man kan bli av en skumboll. Iallafall vissa. Alla var rena förutom Jonathan.
 En puss någon??  

 Här har vi en som är riktigt pussvänlig.
:0)

Dagens goda gärning

Ibland är det bra att röka. För en och en halv timme sen gick jag ut på balkongen och till min stora fasa såg jag hur tre personer gjorde ett bilinbrott i en bil på våran gästparkering. Som tur var så var det inte våran bil. Jag ropade genast på Henke som kom med telefonen så att jag kunde ringa till polisen. Jag fick prata med någon där som sa: vi ringer dig om en stund. En timme senare ringer polisen och jag får gå ut till dom och peka ut bilen och uppge ett signalement på gärningsmännen. Jag fick beröm av polisen som tyckte att jag hade fått med mycket av händelsen och hur gärningsmännen såg ut. Det kändes bra att göra detta. Dagens goda gärning.
:0)


Grattis Philip 9 år!

Idag fyller min stora son 9 år. Grattis mitt hjärta. Det har vi firat vill jag lova. Dagen började med att jag och Jonathan väckte Philip med sång, paket och en härligt god frukost. Sen kom morfar hit och vi käkade lunch. Sen gick jag och Philip ut och åkte lite miniskidor. Både han och jag skrattade så vi kiknade. Det var första gången Philip åkte skidor så det gick inte så bra, men han tyckte att det var riktigt kul och det är huvudsaken. På eftermiddagen kom fam. Hagenborg och Fredrik och Rasmus över hit och vi fikade.
Nu har Philip åkt med Angelica och Viktor till Heron city för att kolla på bio.
GRATTIS mitt hjärta!
:0)

Nyår med fam. Hagenborg

Det nya året firade vi in med fam. Hagenborg. Trots lite magont och en krånglig tv så hade vi jättetrevligt. Alla kidzen (förutom Jonathan) höll sig vakna för att se raketerna. Vi åt gott, drack gott, spelade spel och roade oss kungligt.
 Killarna kollar på tv i väntan på maten.
 Förrätten bestående av toast skagen.   
 Friends forever!
    För mycket skumpa eller???   
 Skål och gott nytt år!
:0)

RSS 2.0