Kalas och fredagsmys

Då har man fått även denna dag att gå. Jag, Henke och Jonathan for hem till Henkes farmor och farfar och grattade henkes farmor som fyller år idag. Grattis, grattis! Där bjöds det på kaffe och lite goda kakor och bullar. Dom är så himla rara och det är så skoj att vara där. Henkes farfar och Jonathan läste en skvallerblaska tillsammans. det gör dom alltid när vi är där. Liksom deras grej.
Efteråt åkte vi ner på stan och handlade lite mat och lite annat gott. Sen var det bara att åka hem för Philip var på väg från skolan.
Jag och Jonathan har även hunnit med att ta en liten tupplur i soffan på eftermiddan. det är så himla mysigt att ha honom bredvid sig när han sover, men det får inte bli någon vana.
Nu ska jag ha lite fredagsmys och mumsa lite chips och dip med Philip. Jonathan sover, Henke jobbar och Stefanie är inte här så vi får varsin soffa att vräka ut oss i. Härligt!
Bye, bye! 

Kommentarer
Postat av: Hanna

Va roligt att det blev så mysigt hos farmor & farfar. Tänk..när Jonathan blir äldre kan vi berätta att när han var bäbis brukade hans farfarsfar och han läsa skvallerblaskor tillsammans.

2008-04-19 @ 10:05:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0